Ons verhaal

Gedurende een lange tijd werd er brood gebakken in de bakkerij, waar alleen de bakker en zijn knechten mochten komen. Ontzettend jammer om zo’n prachtig proces te verstoppen, vinden wij. In onze Le Perron verkoopwagens, die zijn ingericht als heuse bakkerijwagens, staat de bakker centraal. Hij laat klanten zien hoe brood wordt gebakken op het podium in het broodtheater. Met de bakker die gepassioneerd aan het werk is. Hierdoor verspreid de geur van versgebakken brood zich door de straten.

 

Een eerlijk en volwaardig product waar boer, bakker, molenaar en moeder natuur met plezier aan hebben gewerkt en waar de consument met volle teugen van kan genieten. Onze recepten komen vanuit de hele wereld. We hebben authentiek zuurdesem brood en croissants uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Engeland, luchtige ciabatta uit Italië. We hechten waarde aan de goede komaf van al onze producten. De biologische herkomst van de grondstoffen wordt geborgd door het Eko keurmerk. Alleen het beste is goed genoeg.

 

Productieproces
Elke dag produceren wij met veel passie, liefde en zorg de lekkerste broden en gebak voor ons uitgebreide biologische assortiment. Dit vergt hard werken en vroeg opstaan van onze gepassioneerde Le Perron-bakkers. Zij kunnen rekenen op de beste apparatuur, zoals de beste ovens. Zo resulteert ons productieproces dagelijks in de beste, puurste producten van hoogwaardige kwaliteit.

 

Het bakkersvak is een eeuwenoud ambacht, dat continu onderhevig is aan strenge eisen, veranderende klantbehoeften en productinnovatie. Wij houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen ons productieproces hier telkens weer op aan.

 

Responsive Menu Clicked Image
menu