Onze Favorieten

Vijf verschillende broden waar onze bakkers écht trots op zijn en waar onze klanten voor terugkomen. De Speltkoren Zonnepit, Donker Meergranenbol, 100% Spelt-Desem, Tradition Française en de Pain Médaille! Een Favoriet is op ieder moment van de dag kraakvers te vinden bij jouw Le Perron. Een Favoriet staat altijd voor je klaar, of het ’s ochtends is met een plak kaas of ’s middags met avocado en zalm. Een Favoriet is meer dan jouw dagelijkse boterham, een Favoriet is jouw favoriete kraak en smaak!

 

Tour de Perron!

Kom je tijdens de Tour de France met de fiets naar Le Perron, dan krijg je korting op één van de gekozen Favorieten. De korting geldt alleen op de gekozen Favoriet in de bepaalde actieweek.

 

7 t/m 14 juli: Tradition Française van 6.15 voor 4.75
15 t/m 21 juli: Speltkoren Zonnepit van 4.10 voor 2.95
22 t/m 29: Pain Médaille van 3.95 voor 2.50

 

Pain Médaille

 

Onze Favoriet Pain Medaille is gebaseerd op de winnaar ‘gezondheidsbrood’ tijdens het ‘’Mondial du Pain 2017’’. De ingrediënten haver, lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad en maanzaad hebben namelijk een positieve werking op jouw gezondheid. Een ander bijzonder element is de biologische olijfolie die gebruikt is. De Pain Medaille is een mooi voorbeeld van bewust genieten.

 

 

De Le-Perron-Broodcoupon

 

Heb jij een Le-Perron-Broodcoupon gewonnen via Facebook of onze nieuwsbrief?
Deze broodcoupon kan je inleveren bij al onze winkels of marktkramen m.u.v. Amsterdam CS, Rotterdam Markthal en Winkelcentrum de Heuvel Eindhoven. De bon heeft geen verloopdatum, dus je kan deze coupon inleveren voor onze Favorieten wanneer jij dat wilt.

 

Voor welke broden kan ik de Le-Perron-Broodcoupon inlveren?

  • 100% Spelt Desem
  • Donkermeergranenbol
  • Tadition Française
  • Speltkoren Zonnepit
  • Pain Medaille

 

 

 

Responsive Menu Clicked Image
menu