Le Perron presenteert: De Favorieten

Vijf verschillende broden waar onze bakkers écht trots op zijn en waar onze klanten voor terugkomen. Een Favoriet is op ieder moment van de dag kraakvers te vinden bij jouw Le Perron. Een Favoriet staat altijd voor je klaar, of het ’s ochtends is met een plak kaas of ’s middags met avocado en zalm. Een Favoriet is meer dan jouw dagelijkse boterham, een Favoriet is jouw favoriete kraak en smaak!

 

De laatste Favoriet, Pain Medaille!

 

Onze Favoriet Pain Medaille is gebaseerd op de winnaar ‘gezondheidsbrood’ tijdens het ‘’Mondial du Pain 2017’’. De ingrediënten haver, lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad en maanzaad hebben namelijk een positieve werking op jouw gezondheid. Een ander bijzonder element is de biologische olijfolie die gebruikt is. De Pain Medaille is een mooi voorbeeld van bewust genieten.

 

Meer weten over deze Favoriet, hou dan onze Facebookpagina goed in de gaten. Of bezoek onze receptenpagina voor de lekkerste Favorietrecepten!

 

De Le-Perron-Broodcoupon

 

Heb jij een Le-Perron-Broodcoupon gewonnen via Facebook of onze nieuwsbrief?
Deze broodcoupon kan je inleveren bij al onze winkels of marktkramen m.u.v. Amsterdam CS en Winkelcentrum de Heuvel Eindhoven. De bon heeft geen verloopdatum, dus je kan deze coupon inleveren voor onze Favorieten wanneer jij dat wilt.

 

Voor welke broden kan ik de Le-Perron-Broodcoupon inlveren?

  • 100% Spelt Desem
  • Donkermeergranenbol
  • Tadition Française
  • Speltkoren Zonnepit
  • Pain Medaille

 

 

 

Responsive Menu Clicked Image
menu