Le Perron presenteert: De Favorieten

Vijf verschillende broden waar onze bakkers écht trots op zijn en waar onze klanten voor terugkomen. Een Favoriet is op ieder moment van de dag kraakvers te vinden bij jouw Le Perron. Een Favoriet staat altijd voor je klaar, of het ’s ochtends is met een plak kaas of ’s middags met avocado en zalm. Een Favoriet is meer dan jouw dagelijkse boterham, een Favoriet is jouw favoriete kraak en smaak!

 

Ons Speltkoren Zonnepit!

 

Misschien wel de bekendste Favoriet van Le Perron. Door het verwerken van de biologische speltgranen van de Commandeursmolen krijgt dit brood zijn unieke speltsmaak. Daarnaast mogen de biologische zonnepitten niet vergeten worden. Deze zorgen voor die extra krokante bite, een bite waar onze Boulanger trots op is!

 

Meer weten over deze Favoriet, hou dan onze Facebookpagina goed in de gaten. Of bezoek onze receptenpagina voor de lekkerste Favorietrecepten!

 

Win de Le-Perron-Broodcoupon

 

Doe jij al mee met onze Broodcoupon-Winactie via Facebook of onze nieuwsbrief? Nee? Waar wacht je dan nog op!? 😉
Deze broodcoupon kan je inleveren bij al onze winkels of marktkramen m.u.v. Amsterdam CS en Winkelcentrum de Heuvel Eindhoven. De bon heeft geen verloopdatum, dus je kan deze coupon inleveren voor onze Favorieten wanneer jij dat wilt.

 

Voor welke broden kan ik de Le-Perron-Broodcoupon inlveren?

  • 100% Spelt Desem
  • Donkermeergranenbol
  • Tadition Française
  • Speltkoren Zonnepit
  • Pain Medaille

 

 

 

Responsive Menu Clicked Image
menu